A na rrezikojnë antibiotikët?

A na rrezikojnë antibiotikët?

Nuk eshte e cuditshme qe ne Shqiperi shpesh antibitoiket i marrim vete pa receten e mjekut, ose thjesht duke u keshilluar me farmacistin e lagjes. Ndodh edhe te acarohemi me mjekun kur nuk i jep kollaj antibiotiket.

Ekziston nje ide se po i pive do te sherohesh me shpejt. Por cfare jane antibiotiket dhe a na rrezikojne ata?

Ndiqni videon: