Skandal seksual në armatën e Maqedonisë. Zbulohen gjeneralët në lidhje me majore femra!?

Skandal seksual në armatën e Maqedonisë. Zbulohen gjeneralët në lidhje me majore femra!?

Mediat maqedonase kanë publikuar një tekst lidhur me skandale seksuale në armatën e Maqedonisë.

Informacionet janë siguruar nga një burim i brendshëm në ushtri, ku përmenden emra të gjeneralëve dhe kolonelëve të cilët janë në lidhje dashurie me femra të punësuara në ushtri. Sipas këtyre informacioneve, falë këtyre lidhjeve, këto ferma kanë avancuar në gradë majori.

Disa prej aferave kanë filluar në Kumanovë, kurse kanë vazhduar në Shkup, e madje edhe në Amerikë.