Shqipja , gjuhë zyrtare në Maqedoni. Parlamenti miraton ligjin

Shqipja , gjuhë zyrtare në Maqedoni. Parlamenti miraton ligjin

Në seancën e 27-të të Kuvendit, me 69 vota “pro”, dhe asnjë “kundër”, ose “i përmbajtur” sot Kuvendi votoi ligjin për përdorimin e gjuhëve, raporton Almakos.

Votimi ishte paraparë disa ditë më herët por në mungesë të prezencës së deputetëve u anaulua për ditën e sotme.

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone