Prokurori Hajdarmataj: Mbledhje me dyer të mbyllura, kemi emra që nuk duhen bërë publik për shkak të hetimeve

Prokurori Hajdarmataj: Mbledhje me dyer të mbyllura, kemi emra që nuk duhen bërë publik për shkak të hetimeve

Prokurori i krimeve të rënda, Besim Hajdarmataj, ka ripërsëritur kërkesën e tij për të zhvilluar mbledhje me dyer të mbyllura,. Sipas tij prokuroria ka emra dhe fakte që lidhin persona të inkriminuar me Tahirin, të cilët nuk duhen bërë publik për shkak të hetimeve.

‘Kjo seancë nuk ka asnjë lloj arsyeja që të zhvillohet mme praninë e mediave. Duhet të shkojë me dyer të mbyllura, kemi shkuar përtej kësaj. Kemi indformacione që vijnë nga strukturat ligjzbatuese të vendit, kemi emra personash të inkriminuar që nuk duhen bërë publike.

Edha para gjykatës kemi kërkuar mbledhje me dyer të mbyllura. Nuk kemi pse bëjmë pyublik emrat, përveç personave që duhet të njihen me këto emra’, tha Hajdarmataj.