Priten debate të forta në Kuvend, ja për çfarë do të diskutohet

Priten debate të forta në Kuvend, ja për çfarë do të diskutohet

Kuvendi do të mblidhet ditën e enjte, ndërsa pritet një seancë plenare maratonë që do të zgjasë për dy ditë me rradhë.

Kjo për faktin se në rendin e ditës së punimeve të Kuvendit janë përfshirë pr/buxheti për 2018 si dhe paketa fiskale që e shoqëron atë.

Në urdhërin e Kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi përfshihen 13 pika në rendin e ditës.

Pritët që seance të jetë e mbushur me debate të ashpra mes mazhorancës dhe opozitës.

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone