Presidenti i përbashkët Shqipëri-Kosovë, shpjegohet Rama

Presidenti i përbashkët Shqipëri-Kosovë, shpjegohet Rama

Në një Intervistë ekskluzive për Top Channel ka sqaruar deklaratën e bërë prej tij në ditën e Pavarësisë së Kosovës për një President të përbashkët mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Një deklaratë që ka shkaktuar shumë debate.

“Nuk bëra asnjë deklaratë.

Një fjali e lirë u shkëput nga konteksti dhe kthye në një program politik.

Në fjalën e atij rasti, i lejova vetes që të vrapoj me imagjinatë, se si mund të jetë 20-vjetori i Pavarësisë së Kosovës.

Është sport kombëtar, por edhe ndërkombëtar, që shkëputet një fjali nga konteksti dhe pastaj bëhet një histori. Por besoj se askush nuk më ndalon të imagjinoj.

Sa i përket pastaj artikulimit, se si kjo mund të ndodhë nga ana legjislative imagjinata ime nuk ka shkuar deri aty”, ka deklaruar kryeministri Rama për Top Channel.