Pas deklaratës për Tahirin, qytetarët masakrojnë Ramën: Ti je koka e krimit!

Pas deklaratës për Tahirin, qytetarët masakrojnë Ramën: Ti je koka e krimit!

Pas deklaratës së bërë sot në Facebook, nga kryeministri Edi Rama, për Saimir Tahirin, kanë qenë të shumta komentet dhe kritikat negative të qytetarëve.

Qytetarët këtë herë nuk kanë besuar në pafajshmërinë e kryeministrit, i cili si gjithmonë nxitoi të gjejë fajtorit tek tjetri, duke e larguar menjëherë gishtin nga vetja e tij.

Për më shumë shihni komentet në fb të qytetarëve:

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone