Nuk pyet për hetimet, Saimir Tahiri shijon fundjavat duke kalëruar (FOTO- VIDEO)

Nuk pyet për hetimet, Saimir Tahiri shijon fundjavat duke kalëruar (FOTO- VIDEO)

Megjithëse nën hetim dhe në momentet më të vështira të jetës së tij, ish-ministri duket se nuk e shqetëson situata dhe shfaqet duke shijuar fundjavat duke kalëruar.

“Vrapuam. Në fund më puthi. Rrugës për Itali”, shkruan ai me ironindërsa publikon fotot dhe videon në rrjetet sociale.

t1.png

sajmo.png