Nis Këshilli i Mandateve për ti hequr imunitetin Saimir Tahirit

Nis Këshilli i Mandateve për ti hequr imunitetin Saimir Tahirit

Ka nisur para pak minutash mbledhja e Këshillit të Rregullores dhe Mandateve. Ku do të shqyrtohet dhe votohet kërkesa e prokurorisë së Përgjithsme, për heqjen e imunitetit dhe më pas arrestimin e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.

Kjo kërkesë e prokurorisë vjen pas përgjimeve të bëra publike nga mediat italiane, ku Tahiri përmendet si pjesqë e strukturave kriminale dhe drogës.