Ndoka-socialistëve: Po silleni si komunistët, sulmit i përgjigjeni me sulm

Ndoka-socialistëve: Po silleni si komunistët, sulmit i përgjigjeni me sulm

Përmes një statusi në FB, Ndoka ju ka kërkuar socialistëve që të mos sillen si komunistët ku çdo sulmi i përgjigjeshin me sulm.

Ja postimi i Ndokës:

Komunistët vazhdojnë me të njëjtin sllogan: “Sulmit t’i përgjigjemi me sulm”!

Basha e Opozita po i akuzon çdo ditë ministrat, deputetët e kryetarët e bashkive të rilindjes, si të lidhur me grupet kriminale dhe të përfshirë në trafikimin e drogës!

Balla, me porosi të kryetarit, akuzon Bashën se ka firmosur marrëveshje me kompaninë amerikane për zgjedhjet!

Opozita – sulm grupeve kriminale e drogës!

Rilindja – sulm Opozitës dhe SHBA-ve!

O komunista, përgjigjuni; pastaj sulmoni!