Largimi i Ballës nga TCH/ Reagon Berisha: Kurbani i fundit i Noriegës

Largimi i Ballës nga TCH/ Reagon Berisha: Kurbani i fundit i Noriegës

Largimi i Sokol Balles nga drejtimi i lajmeve në Top Channel pati reagime te shumta ne media te ndryshme. Nuk ka munguar sot as reagimi i ish-Kryeministrit Sali Berisha i cili e quan “kurbanin e fundit te Norieges”.
Sipas Berishes, tani edhe pastruesja e roja nuk ndihen me te sigurt.

Postimi:

“Sokol Balla, kurbani i fundit i Norieges?! Kush e ka radhen tani? Nuk dihet, por as pastruesja dhe roja nuk ndjehen te sigurte! Sb”