KQZ i jep mandatin e deputetit të Beratit, Astrit Veliajt

KQZ i jep mandatin e deputetit të Beratit, Astrit Veliajt

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e para pak çasteve ka vendosur në mënyrë unanime me 7 vota pro, që mandatin e lënë nga deputeti Eduart Halimi, ta marrë Astrit Veliaj që vjen i dyti në listë.

Kjo u vendos pas tërheqjes së dy grave për të mos marrë mandatin e Halimit, që ishin në listë Juvina Jani dhe Monika Qosja, të cilat refuzuan të marrin mandatin.