Kjo është kërkesa e prokurorisë me provat dhe akuzat ndaj Saimir Tahirit dhe ‘Habilajve’

Kjo është kërkesa e prokurorisë me provat dhe akuzat ndaj Saimir Tahirit dhe ‘Habilajve’

Kryeprokurori i Krimeve të Rënda, Besim Hajdarmataj ka nisur të lexojë në Komisionin e Mandateve kërkesën e këtij institucioni me provat dhe akuzat ndaj ish-ministrit Saimir Tahiri dhe grupit ‘Habilaj’ dhe një numër të konsiderueshëm oficerësh policie.

Për kryeprokurorin Hajdarmataj gjatë hetimeve është provuar dhe dokumentuar se në fshatin Babicë kishte një magazinim të madh të kanabisit për ta trafikuar drejt Italisë dhe Greqisë.