Ja cili është avokati që ka zgjedhur Tahiri

Ja cili është avokati që ka zgjedhur Tahiri

Deputeti socialist Saimir Tahiri do të përfaqësohet nga avokati Artan Hajdari në mbledhjen e Këshillit të Rregullores, Këshill që shqyrton heqjen e imunitetit të Tahirit si deputet për t’i hapur rrugë hetimeve për trafik droge, sipas kërkesës së Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Avokatin e prezantoi vetë Tahiri dhe më pas, Hajdari, tha se kishte disa kërkesa paraprake, sipas standarteve proceduriale.