Basha publikon shifrat skandaloze të punësimit (video)

Basha publikon shifrat skandaloze të punësimit (video)

Kryetari i PD, Lulzim Basha tregon me fakte se në Shqipëri nuk ka punë.

Me anë të një videolajmi ai ka publikuar shifrat zyrtare të familjeve që marrin ndihmë ekonomike, të përjashtuarve nga ndihma dhe vendet e punës që ofrojne zyrat e punës.

‘Të dhënat për vendet e punës janë marrë pasditen e 19 marsit në uebsiten e Shërbimit Kombëtar të Punësimit, i promovuar nga qeveria si vendi ku njerëzit duhet të kërkojnë për vende pune’, shkruan Basha në faqen e tij në Facebook.

Sipas kreut të PD-së, ‘kryeministri Rama tha dje se do të përjashtonte nga ndihma ekonomike këdo që refuzonte një punë. Por e vërteta është se pune nuk ka’.