Arrestimi i tij, shikoni tensionin e Saimir Tahirit në Kuvend (Video)

Arrestimi i tij, shikoni tensionin e Saimir Tahirit në Kuvend (Video)

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri është në pritje të vendimit të Këshillit të Mandateve dhe Rregullores, nëse do ti hiqet imuniteti apo jo.

Ndërsa në pamje ai duket i qetë dhe i qeshur në fakt ish-ministri është i tensionuar.

Kjo e tregon edhe video e sjellë në redaksinë e SYRI.net, që mund ta shikoni më poshtë.