Andis Harasani ka një këshillë për Bashën e Kryemadhin

Andis Harasani ka një këshillë për Bashën e Kryemadhin

Ish-deputeti socialist Andis Harasani përmes një komenti në rrjetet sociale duket se i ka dhënë një këshillë partive të opozitës në raport me qeverinë.

“LSI dhe PD përpara se të kërkojnë bashkëpunim me qeverinë le të kërkojnë bllokimin e taksave jashtëbuxhetore të Bashkisë së Tiranës”, shkruan Harasani në një postim në rrjet.