Puçrra në pjesë të ndryshme të trupit, ja çfarë sëmundjesh keni (Video)

Çdo njollë në lëkurën tuaj mund të jetë shkaktar i ndonjë sëmundjeje. Puçrrat nuk janë edhe gjë e keqe, sepse mund t’ju udhëzojnë në gjendjen tuaj shëndetësore dhe t’ju ofrojnë shansin që me kohë të reagoni, nëse ju paraqitet nevoja.

Vizita me kohë te mjeku mund të pengojë zhvillimin e sëmundjeve të rënda. Kjo video do t’ju zbulojë ç’është ajo duhet t’i kushtoni kujdes.

Çdo njollë në lëkurën tuaj mund të jetë shkaktar i ndonjë sëmundjeje. Puçrrat nuk janë edhe gjë e keqe, sepse mund t’ju udhëzojnë në gjendjen tuaj shëndetësore dhe t’ju ofrojnë shansin që me kohë të reagoni, nëse ju paraqitet nevoja.

Vizita me kohë te mjeku mund të pengojë zhvillimin e sëmundjeve të rënda. Kjo video do t’ju zbulojë ç’është ajo duhet t’i kushtoni kujdes.

http://

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *