Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin, shpërthime duartrokitjesh dhe brohorima

Eugent Bushpepa elektrizon Amsterdamin, shpërthime duartrokitjesh dhe brohorima

Festivali Europian i Këngës do të ketë natën e parë të tij në datën 8 Maj dhe mbahet në Portugali.

Ndërkohë këngëtatarët pjesëmarrës po realizojnë disa koncerte në vende të ndryshme. Eugent Bushpepa ka kënduar këngën ‘Mall’ në nëj skenë në Amsterdam.

Rokeri ka elektrizuar skenën me performancën e tij duke marrë duartrokitje dhe brohorima nga të pranishmit.

Kjo performancë është komentuar mjaft pozitivisht nga fansat e Eurosong në rrjetet sociale.