Banesa e Aleksandër Moisiut në Durrës, ndër objektet më të vizituara

Banesa e Aleksandër Moisiut në Durrës, ndër objektet më të vizituara

Banesa ku ka jetuar Aleksandër Moisiu në Durrës është pjesë e guidës së qytetit si dhe një nga objektet më të vizituara. Pak ditë më parë përfunduan punimet e mirëmbajtjes të cilat konsistojnë në suvatime, lyerjen e mureve, dyerve, tavaneve dekorative si dhe rrethimit të banesës.