U kapën me 613 kg kokainë, Apeli i lë në burg shoferin dhe menaxherin ‘e bananeve’

U kapën me 613 kg kokainë, Apeli i lë në burg shoferin dhe menaxherin ‘e bananeve’

Edhe Gjykata e Apelit i ka lënë në burg, dy të arrestuarit e vetëm për 613 kg kokainë në portin e Durrësi.

Armando Pezaku, shoferi që do t’i transportonte dhe Donaldo Lushaj, menaxheir i firmës “Arbri Garden” e kishin ankimuar vendimin në Gjykatën e Apelit.