Tronditëse në Korçë/ Babai lë pa ngrënë djalin e mitur

Tronditëse në Korçë/ Babai lë pa ngrënë djalin e mitur

Policia e Korçës ka proceduar penalisht ditën e sotme një 47-vjeçar nga fshati Belorta.
Procedimi ndaj tij ka nisur pasi 47-vjeçari me iniciale V.B duket se nuk është kujdesur për djalin e tij 13-vjeçar, të cilin e kishte nënkujdesari, pas ndarjes nga bashkëshortja.

Policia e Korçës bën me dije se ai kishte edhe dy fëmijë të tjerë, të cilët gjykata ia kishte lënë nënkujdestari ish-gruas, shkruan express.

Ka qenë vetë fëmija, i cili ka treguar në policia se babai nuk kujdesej për të, ku shpesh herë edhe nuk i jepte bukë për të ngrënë.

Fëmija do të kalojë nënkujdestari të nënës së tij, ndërsa do të ndihmohet nga bashkia dhe Shërbimi Social.