Të plagosurin e tërhoqën zvarrë, – dëshmitarët tregojnë tmerrin në Shkodër

Të plagosurin e tërhoqën zvarrë, – dëshmitarët tregojnë tmerrin në Shkodër

Shpërthimi në Shkodër nuk u ndje vetëm në lagjen “Rus” aty ku ishte vendosur eksplozivi por në të gjithë qytetin.

Por ata që kanë përjetuar më shumë tronditjen janë tregtarët e Zdrales dhe banorët e lagjes “Rus”.

Ata kanë treguar për News24 momentet e para kur dëgjuan shpërthimin dhe kur panë të plagosurit. Një grua thotë se po e tërhiqnin zvarrë një të plagosur, ndërsa janë ende të trembur.

Çfarë po bënit kur ndodhi shpërthimi?
Kam qenë me shpinë kur e kam dëgjuar shpërthimin, kam parë dyqanin copë-copë xhamat.