Magazina e drogës në Laç, 56.4 vite burg për 10 të akuzuarit

Magazina e drogës në Laç, 56.4 vite burg për 10 të akuzuarit

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë 56.4 vjet burg për 10 personat e arrestuar një vit më parë në magazinën e kanabisit në Laç, ku bënin grirjen dhe paketimin e lëndës narkotike.

Biznesmeni i ndërtimit Lefter Nelaj i arrestuar për kultivim, financim dhe trafik të lëndëve narkotike, ka qënë personi kryesor i grupit kriminal.

Ndërsa efektivi i policisë Zan Kasmi, përdorte informacionin operativ të policisë dhe vinte në dijeni biznesmenin Lefter Nelaj, për planet operacionale të policisë, zonat ku do kontrollohej dhe parcelat e drogës që do asgjësoheshin.

Dënimet

-Lavdim Nelaj dënohet me 7 vite burg

-Lefter Nelaj dënohet me 6.8 vite burg

-Bledar Baboci dënohet me 6.8 vite burg

-Elton Haxhiu dënohet me 5.4 vite burg

-Sami Balloku dënohet me 5.4 vite burg

-Hashim Nelaj dënohet me 5.4 vite burg

-Astrit Tafaj dënohet me 5.4 vite burg
-Aldo Xhaferri dënohet me 5.4 vite burg

-Bajram Hidri dënohet me 5.4 vite burg

-Bashkim Kodra dënohet me 3.4 vite burg