Burri kërkon ndihmën e Policisë: Më ka ikur gruaja dhe vajza 18-vjeçare nga shtëpia

Burri kërkon ndihmën e Policisë: Më ka ikur gruaja dhe vajza 18-vjeçare nga shtëpia

Një burrë, banues në Shish Tufinë të Tiranës ka kërkuar ndihmën e policisë, pasi i kanë ikur nga shtëpia gruaja së bashku me vajzën dhe nuk i janë kthyer më.

Njoftimi i Policisë së Tiranës

Më datë 18. 06. 2018, shtetasi S. Sh., vjeç 55, banues në Shish Tufinë, ka bërë kallëzim se i janë larguar nga banesa dhe nuk janë kthyer bashkëshortja dhe vajza, Dh. Sh., dhe A. Sh., vjeç 53 dhe 18. Punohet për gjetjen e tyre. Materialet do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për hetime të mëtejshme.