Arrestohet polici në Durrës,, shpërdoroi detyrën

Arrestohet polici në Durrës,, shpërdoroi detyrën

SHÇBA arreston nje punonjes policie ne Durres per shperdorim detyre SHÇBA ekzekutoi vendimin e Gjykates se Durresit per punonjesin e policise Muharrem Haka, 57 vjeç, me detyre inspektor policie (SPZ) ne Komisariatin e Policise Durres.

Per Haken, gjykata kishte caktuar masen e sigurise “Arrest me burg” per veprat penale te “Shperdorimit te detyres” dhe “Korrupsionit pasiv”.

Mbi bazen e hetimeve eshte dokumentuar se SPZ, duke shperdoruar detyren, perfitonte shuma parash dhe lejonte ndertime pa leje ne zonen qe mbulonte.

Çeshtja penale eshte ndjekur pas nje referimi te bere nga SHÇBA ne Prokurori dhe hetimit disa mujor me mjete speciale. Hetimet po vijojne.