Të pikturosh me drita

Artisti Janne Parviainen ka zgjedhur një mënyrë mjaft të veçantë për të bërë art. Ai përdor dritat dhe siluetat njerëzore për të pikturuar. Pamjet që na ofrohen nga ky stil i të pikturuarit janë mjaft të bukura.

Fotogaleri