Ja se në çfarë kushtesh punojnë punëtorët prë të siguruar thëngjillin (Foto)

Përdorimi i thëngjillit ka rënë shumë në vitet e fundit, nga 2.3% në 4.6%, ku i bjen që është një zvogëlim prej 180 milion tonëve të qymyrit standard.

Sidoqoftë, qymyri ende mbetet i përdorshëm anë e mbanë.
Dhe përderisa përdoret, i bie që ai duhet të ‘rrjepet’ nga Toka.

Më poshtë do të keni mundësi të shikoni disa foto të punëtorëve të thëngjillit nga Kina e deri tek Virginia Perëndimore, për të treguar se çfarë përjetojnë ata vetëm për të na siguruar neve këtë burim të rëndësishëm jetësor.

coal-miners-breaking-their-fast-during-the-holy-month-of-ramadan-2427-feet-deep-inside-the-stara-jama-coal-mine-in-zenica-bosnia-and-herzegovina-on-july-15

miner-mohammad-ismail-25-digging-in-a-coal-mine-in-choa-saidan-shah-punjab-province-pakistan-in-2014

miners-working-about-1640-feet-underground-at-the-boleslaw-smialy-coal-mine-a-unit-of-the-coal-miner-kompania-weglowa-in-laziska-gorne-silesia-southern-poland-on-september-11

twelve-year-old-abdul-kayum-from-assam-pauses-for-a-portrait-while-working-at-a-coal-depot-carrying-coal-to-be-crushed-on-april-15-2011-near-lad-rymbai-in-the-district-of-jaintia-hills-india

workers-at-this-mine-in-choa-saidan-shah-in-pakistan-dig-coal-with-pick-axes-break-it-up-and-load-it-onto-donkeys-to-be-transported-to-the-surface

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *