NYCAtlantis-e1351615570352-527x375
16/07/2017 - 8:03

Gjysma e botës, përfshirë edhe Shqipërinë do të përmbytet nëse…

Dy ditë më parë, mediat ndërkombëtare raportuan shkëputjen e një ajsbergu gjigant, me sipërfaqe pak më të madhe se 1/5 e Shqipërisë, nga kontinenti i ngrirë i Antarktidës. Harta e përgatitur nga “Bild” tregon sipërfaqet që do të zhyten në ujë, me rritjen e nivelit të deteve në botë.

Kryeqendrat botërore si Washington, New York, Londra, Parisi, Amsterdami, Shën Peterburgu dhe Shangai do të përmbyteshin menjëherë nëse do të shkrinte ajsbergu shkruan JOQ.

Shkrirja e menjëhershme e tij do të bënte që niveli i ujërave në oqeane të rritej me 1.5 metra e lart. Jashtë kësaj katastrofe natyrore nuk do të mbeste as Shqipëria, pasi vija bregdetare do të përmbytej. Nëse nuk ndërgjegjësohemi për problemet globale, atëherë ky fakt do të jetë shumë afër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>