Trump shkarkon sekretarin e Shtetit Rex Tillerson, ja kush e zëvendëson

Trump shkarkon sekretarin e Shtetit Rex Tillerson, ja kush e zëvendëson

Presidenti i SHBA Donald Trump shkarkon Sekretaren e Shtetit Rex Tillerson, duke e zëvendësuar atë me shefin e CIA-s Mike Pompeo.

Ky lajm i fundit është duke u përditësuar dhe më shumë detaje do të publikohen së shpejti.