41_big
22/08/2017 - 16:35

Ja si i vjedhin qytetarët me stil në zyrat e bashkisë së Vlorës

Ish- kryeministri Sali Berisha denoncon një rast që sipas tij po vidhen qytetarët në bashkinë e Vlorës.
Një qytetar i shkruan se u vidhet 50 mijë lekëshi i bebeve të sapolindura.

Postimi:

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

“pershendetje doktorr! doja te beni publike kete skandal . zyrat e shperblimit te li!ndjs se femijve ne vlore . kam shkuar e dorzova certifikaten e lindjes se femijes tim para 6 muajesh me mbajten certifikaten orgjeinale dhe me dhan nje shenim dore per tu paraqitur per terheqjen e 50 milekshit . por tani mir leket qe si mirem dot se i han ata vet por me kerkojen certifikate . skica e vjedhies esht kjo. un nuk jam as i pari as i fundit . anonim te lutem te uroij shendet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>