2017-05-30-650x473_1499977580-2939746
14/07/2017 - 8:21

Ja çfarë shkruajtën shqiptarët në fletët e votimit

Në zgjedhjet e 25 qershorit pati rreth 30 mijë vota të pavlefshme, që janë hedhur në kutitë e votimit qëllimisht ose janë plotësuar gabim.
“Panorama” sjell disa vota të çuditshme, që janë bërë të pavlefshme qëllimisht nga votuesit në shenjë proteste të mungesës së një alternative përfaqësuese për ta.

Kështu, njëra prej tyre shkruante “Same shit”, që do të thotë në shqip “Një m*t jeni të gjithë”.

Gjithashtu, kishte edhe vota të tjera me mbishkrime si “Maskarenj”, “Duam një femër në pushtet dhe “Për Lokun”.

vo4

vo3

vo

vo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>