auto_Dritan_Demiraj_Nikoll_Vatnikaj1497865489
19/06/2017 - 12:06

Homazhet për Nikoll Vatnikaj, ministri Demiraj vlerëson kontributin e Kryekomisarit

Ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë Dritan Demiraj ka marrë pjesë në ceremoninë e përcjelljes së kryekomisarit Nikollë Vatnikaj në Pallatin e Kongreseve, ku ka vendosur një kurorë me lule.

Ministri Demiraj vlerësoi kontributin 30-vjeçar të Kryekomisar Vatnikaj në strukturat e Policisë së Shtetit. Ai ndau ngushëllimet me Organizatën e Policisë së Shtetit për humbjen e një oficeri profesionist me karrierë të gjatë policore.

Kryekomisar Vatnikaj ka një karrierë të gjatë prej më shumë se 30 vitesh në polici. Ai ka mbajtur detyra të rëndësishme, si shefi i Komisariateve të ndryshme në Tiranë, shef komisariati në Lezhë, Berat e në rrethe të tjera, si dhe në detyra të tjera ne Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Vatnikaj ndërroi jetë pas një ataku kardiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>