auto_297126_10150299833843472_849492783_n1495951863
28/05/2017 - 20:03

Fatbardha Kadiu, ja kush është kandidatja femër në listën e PD-së Durrës

Fatbardha Kadiu është e vetmja femër e përfshirë nga kryetari i PD-së, Lulzim Basha në listën e kandidatëve për deputetë të qarkut të Durrësit. Përveçse është e vetmja femër, Kadiu dallon edhe për faktin se është e vetmja figurë akademike mes një morie figurash me karakter të theksuar politik në PD, të cilët janë përfshirë në listën e qarkut Durrës.

Pedagogia Kadiu mban gradën shkencore Doktor dhe aktualisht është lektore në Universitetin “Aleksandër Moisiu”. Pas përfundimit të studimeve, ajo i është përkushtuar karrierës akademike.

Nga të dhënat e publikuara nga ajo vetë në rrjetin social Facebook, mësojmë se Kadiu ka ndjekur shkollën e mesme në kolegjin turk, ka vijuar studimet në Ege University dhe më pas ka ndjekur studimet pasuniversitare në dy universitete amerikane (atë të Kentakit dhe Georgetown University).

Është e martuar me Lulzim Gjuzi. Duket se Kadiu është tip i rezervuar, pasi edhe në rrjetet sociale nuk ka publikuar foto të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>