pac
22/08/2017 - 15:47

E rëndë/ Pacienti i shtrirë në hyrje të spitalit, asnjë mjek nuk e ndihmon (Video)

Nuk dihet përse një person sëmurë është lënë i braktisur në barelë në hyrje të spitalit të Elbasanit, siç tregojnë edhe pamjet më poshtë.

Ndoshta ai mund të mos jetë në rrezik për jetën, ndoshta nuk ka pasur të afërm të interesohen për të, ndoshta dhomat e spitalit kanë qenë të tejmbushura me pacientë që kanë pasur nevojë urgjente për ndihmë mjekësore, por në të gjitha rastet, indiferenca e mjekëve dhe infermierëve, që ecin dhe bisedojnë indiferentë për njeriun që dergjet i pavetëdijshëm pranë tyre, është çnjerëzore.

Askush nuk i jep ndihmën e parë, megjithëse burri qëndron i pavetëdijshëm në korridor, si dëshmia e radhës e degradimit të sistemit shëndetësor.


Pacienti i braktisur ne spital by news-al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>