de-biasi
11/08/2017 - 16:57

De Biasi tregon problemin më të madh që Panucci do të ketë me Shqipërinë

Gianni de Biasi beson se koha e shkurtër për të arritur suksese më Shqipërinë, do të jetë problemi më i madh i trajneri të ri Chriastian Panucci

Ish trajneri i Kombëtares shqiptare, Gianni de Biasi e di se trajneri i ri Christian Panucci ka idetë e tij për futbollin, por tha se duhet t’i përshtat shumë shpejtë me lojtarët.

Ai beson se koha e shkurtër për të bërë këtë është problemi kryesor i tij.

“Për të ndryshuar, në futboll duhet kohë për të punuar brenda dhe jashtë fushës. Problemi i vërtetë është që të kërkohet të përmirësohet ekipi në kohën më të vogël të mundshme”, u shpreh De Biasi.

Italiani që prej largimit nga Shqipëria është i pa punë, por në kërkim të një skuadre ose kombëtareje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>