a52eaf1c08c25e95ecaf1a46f57fd89f
01/08/2017 - 20:48

Vera Grabocka publikon videon më gallatë në krah të Timos. Shikoni sa bukur duken

Kemi një sfidë për sot, gjeni një çift si Vera Grabocka dhe Timo Flloko. Të shkëlqyer në karrierën e tyre, të talentuar, përjetësisht të rinj dhe ndërkaq të dashuruar si në fillimet e historisë.

Ndërsa shumë çifte diskutojnë mbijetesën e pasionit pas tre viteve të para, apo pas shtatë, apo dhjetë viteve…Vera dhe Timo tregojnë që ndonjëherë vitet nuk kanë fare rëndësi.

Të shohësh videon e tyre të re nga Soho Houes West Hollywood, një nga Club-et më të veçantë në kufi të Beverly Hills, në Los Angeles, e kupton sa e rrallë është të gjesh të dytë me pasionin, pamjen dhe harenë e tyre rinore…

Soho West Hollywood #Timo ❤️ #special #place

A post shared by Vera Grabocka (@veragrabocka) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>