7e9cd23db155db26cd4cdf9ad695a656
24/08/2017 - 13:48

Vajza e Blendi Fevziut është rritur dhe është bërë një yll i vërtetë

Moderatori i famshëm shqiptar, Blendi Fevziu është babai i lumtur i dy vajzave: Mishelit dhe vogëlushes Alis.

Por ndërkohë që për të thuajse dy vitet e fundit sytë e të gjithëve kanë qenë tek vajza e tij e vogël, Blendi i ka surprizuar të gjithë duke postuar një foto me vajzën e madhe, e cila është shndërruar në një zonjushë të vërteë.

Në foton në fjalë, Mishelit i dallohen qartësisht tiparet e fytyrës të ngjashme si me të atit ashtu edhe me të ëmës: vetulla të theksuara, sy të shkruar dhe buzë të plota. Fotoja ka marrë menjëherë pëlqime të shumta si dhe komente ku shkruhet se sa e bukur është bërë vajza e gazetarit të famshëm.

64e0141b924617b1ea82d092dac0adb3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>