476335cc47804c4ecce1cef412695b55
21/07/2017 - 20:57

Pushimet luksoze të Rezarta Shkurtës dhe kush e shoqëron këngëtaren

Ndërsa bashkëshorti i saj është në pritje të vendimit përfundimtar të gjykatës, Rezarta Shkurta ka nisur pushimet. Madje, duket se këngëtarja këtë periudhë ia ka kushtuar vetes dhe po shijon disa ditë relaksi në Paris.

Në fotot e publikuara në rrjetet sociale, Rezarta Shkurta shihet në hotele luksoze, ndërsa ka shëtitur edhe në qytetin e bukur të dashurisë.

Por kush e shoqëron këngëtaren në këto pushime luksoze? Epo, ku ka më bukur se sa disa ditë pushimesh me motrën? Këngëtarja ka zbuluar nëpërmjet fotove të publikuara se në Paris është bashkë me motrën e saj, për të cilën thotë, “motër, jetë”.

ae6f96d3dbf25f940cdc450572c8e61c

db4a53dd57d20f3eea121bb8f8c0e35f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>