88ff7ac81a1c4f4139cad5b169838236
09/08/2017 - 11:55

Përlot Barbana, motra e Ergi Dinit: ‘Nuk e di deri kur do mundem të vazhdoj’

Nëntorin e vitit të kaluar, Ergi Dini, fituesi i ‘X Factor 2014’ dhe shoku i tij Klajdi Halili humbën jetën në një aksident me motorr në rrugët e Tiranës, manovrat e rrezikshme të të cilëve me këtë mjet rezultuan fatale. Humbja ishte jo vetëm e familjarëve, por edhe e publikut shqiptar.

Babai dhe motra e Ergit, këngëtarja Barbana Dini kanë shkruajtur disa poezi dhe shkrime për humbjen e tij të cilat kanë prekur shqiptarët.

Ditën e sotme, Barbana ka përlotur të gjithë me atë që shkruan për të vëllain dhe se si ndihet për mungesën e tij. “Nuk e di deri kur do mundem te vazhdoj te bej sikur po jetoj’ shkruan ajo duke postuar foton e vëllait të ndjerë.

ff402501c4c0ed5dcec70d37efec4e68

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>