akcicicacaush
26/05/2017 - 8:07

Njihuni me fëmijët simpatikë të aktorit Kastriot Çaushi (Foto)

Kastriot Çaushi është një ndër aktorët më pëlqyer shqiptarë. Çaushi ka dy fëmijë, Erosin dhe Fionën. Në fakt për hir të së vërtetës, aktori ka preferuar ta mbajë larg familjen nga vëmendja mediatike.

Por tashmë që fëmijët e tij janë të rritur është e vështirë që të mos kenë profile personale në rrjetet sociale. Teksa i sheh në foto të ndryshme në rrjetet sociale, vë re ngjashmërinë e djalit Erosit me babain e tij.

Ndërsa vajza është më e kundër për shkak të ngjyrës së flokëve dhe syve të kaltër, çfarë me siguri i ka trashëguar nga e ëma, Valbona.
kas4

kas3

kas2

kas1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>