42515AA900000578-4695540-Big_reveal_Beyonce-a-16_1500009579705
14/07/2017 - 8:57

Më në fund! Beyonce publikon foton e parë me binjakët

Pas nje pritjeje te gjate nga ana e fansave me ne fund mbreteresha e muzikes Beyonce ka publikuar foton e pare me vogelushet e saj, binjaket Sir Carter dhe Rumi qe sot bejne 1 muajsh.

Beyonce duket se eshte ne forme shume te mire pas lindjes se djalit dhe vajzes, me te vegjlit qe iu shtuan familjes Carter.

Ne foto vogelushet duken rehat ne krahet e mamit te tyre te famshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>