screenshot-6_1500112004-1295510
15/07/2017 - 13:54

Marina Fara “lë nam”, pozon pa të brendshme rrugëve

arina Fara dita ditës surprizon me postimet e saj.

Në rrjetet e saj sociale është vështirë të gjesh një foto ku nuk ka të ekspozuar gjokse dhe të pasme. Por këtë herë ajo ka veshur një fustan të bardhë e shkëlqyes.

Prerja e fustanit e ka detyruar të mos veshë të brendshme duke lënë kështu të bien në sy pjesët e saj më intime.

Dhe Marina duket se nuk e ka problem këtë pjesë pasi nuk ka kursyer postimet me të njëjtin fustan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>