screenshot-4_1496857132-6658656
08/06/2017 - 13:55

Kush tha që Rita Ora nuk flet shqip? Ja “dëshmia” Sidrit Bejlerit

Rita Ora qëndroi një ditë në Shqipëri, dhe gjatë kësaj kohe ka takuar fytyra të ndryshme publike.

Çshtë këngëtari shkodran, Sidrit Bejleri ai që ka rrëfyer një detaj nga nga takimi me Rita Orën. Sidrit Bejleri me nëj humor tipik shkodran ka treguar se Rita kupton gjuhën shqipë më shumë nag sa mendonim.

‘E pyeta sa është ora? Ma ktheu: “Sa asht sahati” Shumë e thjeshtë dhe shumë njerzore @ritaora Faleminderit për vleresimin!’-shkruan këngëtari i njohur Sidrit Bejleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>