0a6db3c47ed9619eefcaf557e0321713
09/09/2017 - 11:41

Ja si ishin veshur në festën e ‘Opinion’ bashkëshortja dhe vajza e Blendi Fevziut

Me rastin e 20-vjetorit të emisionit ‘Opinion’, moderatori Blendi Fevziu organizoi një pritje me rreth 600 të ftuar në sheshin ‘Nënë Tereza’, ku sigurisht nuk munguan bashkëshortja e moderatorit dhe vajza e tij e madhe.

Ndonëse nuk janë pikasur në rrjetet sociale, fotot e Ines Ajdinit dhe Mishel Fevziut janë siguruar gjate këtij eventi madhështor.

Partnerja e moderatorit kishte zgjedhur një fustan tepër elegant dantelle në ngjyrë bojëqielli, ndërsa, e bija, një fustan të gjatë blu, transparent në pjesën e poshtme.

b5e5d52fa275b700911d672f8406af64

902f388852bb25fced8db69db4390b4b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>