ingrid
10/08/2017 - 10:04

Ingrid Gjoni ndahet nga bashkëshorti?!

Ingrit Gjoni është një ndër këngëtaret më me përvojë në tregun shqiptar, ama prej një viti ajo ka qëndruar larg muzikës dhe vëmëndjes së mediave.

Këngëtarja ka thënë më herët se ka zgjedhur të bëjë një jetë të qetë me vogëlushin e saj Parid, por duket se pak kësaj fshihet diçka tjetër.

Thashethemet më të fundit tregoj se Ingrit Gjoni ka kaluar një periudhë të vështirë të jetës, ndarjen nga partneri i saj i disa viteve Genti.

Mësohet se këngëtarja Gjoni dhe bashkëshorti i saj nuk jetojnë më bashkë por akoma nuk dihen shkaqet e ndarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>