auto_gg_1502957969-54573451502962106
18/08/2017 - 7:11

FOTO/ Ganiu harron Bleonën, ja super femra që ka në krah

Lidhja e Bleonës me biznesmenin Gani Bardha, nuk do të ishte jetëgjatë. Megjithëse këngëtarja vazhdon ende ta ketë për zemër ish bashkëshortin, duket se ai a vazhduar jetën e tij me një tjetër partnere.

Madje Gani e ka zyrtarizuar lidhjen me të dashurën e re ku nuk kanë munguar as urimet e miqve.

Ndryshe nga Bleona e cila e ka treguar në publik se ende ndjen për ish-bashkëshortin dhe do të dëshironte që ai t’i hapte vetëm telefonin, ky i fundit duket se ka vazhduar jetën para.

auto_g_1502957951-35468631502962104

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>