auto_Screenshot_181500972676
25/07/2017 - 13:22

Del me mbathje në rrugë, policia gjobit këngëtaren shqiptare

Këngëtarja shqiptare me origjinë nga Maqedonia Laura Krliu ka befuar të gjithë në daljen e saj të fundit në publik.

Megjithatë gjobitur nga policia, pasi ka dalë në rrugë e veshur në mënyrë të papërshtashme.

Ajo është gjobitur nga policia e Tiranës për veshje të papërshtatshme në ambiente publike sepse ka shëtitur nëpër rrugët e Tiranës e veshur me një bluzë të zezë dhe të brendshme të zeza.

Mësohet se Luara ka xhiruar videoklipin e saj në bregdetin shqiptar dhe mund të ketë harruar të ndërrohet.

auto_Screenshot_131500972590

auto_Screenshot_171500972584

auto_Screenshot_101500972594

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>