auto_72baa112150dc0ce2fde9b6f199d01ef1504777902
07/09/2017 - 18:35

Befasohen fansat, Xhemi Shehu i jep fund me…

Xhemi Shehu është ndër personazhet e cila gjithmonë ka qenë e kursyer sa i përket postimeve në rrjetet sociale.

Megjithatë Xhemi duket se nuk është e dhënë pas rrjeteve sociale , dhe për këtë arsye ajo ka vendosur të mbyll faqen e saj në instagram.

Nuk dihet se cila ka qenë arsyeja dhe sa do të zgjasë, por krejt papritur Xhemi ka vendosur ta mbyllë profilin e saj në Instagram

auto_8a62077f183ea49ad884c0199f922a611504777901

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>