alberie hadergjonaj
19/08/2017 - 17:16

Albërie Hadergjonaj: Duhet të bëj lekë, s’kam kohë për burrë

Albërie Hadërgjonaj në një bashkëbisedim me fansat në Instagram rrëfeu se nuk ka një mashkull të ri përkrah.

“S’kam të dashur. Po e shoh që të zgjedh një të mirë. Po jam shumë rehat kështu, s’kam kohë të gjej të dashur. Duhet të punoj, të bëj lekë njëherë.”-rrëfeu këngëtarja duke zbuluar edhe angazhimin e saj të ri në SHBA.

Hadërgjonaj tregoi se punon me një kompani imobiliare dhe ndodhet në Hamptons, një prej vendeve më të shtrenjta dhe më luksoze në SHBA, për të parë disa shtëpi ndërkohë që pushonte dhe argëtohej me miqtë e saj. ‘Domethënë përveçse për ta shijuar, kam ardhur të bëj biznes në Hamptons. Këto shtëpi kushtojnë miliona dollarë kështu që më uroni fat!’- u ka thënë ndjekësve këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>